Veiselia carpaccio
Veiseliha carpaccio on aegumatu klassika- õrn ja elegantne samas lihtsasti valmistatav. Tegemist on toormarineeritud ja õhukeseks fileeritud veisesisefileega, mida serveeritakse erinevate lisanditega. Kõige olulisem on antud roa juures kasutada kvaliteetsed veisesisefileed.
VAJA LÄHEB (kahele)
VAJA LÄHEB (kahele)
2 pakki Noorveise carpacciot (Viimsi Lihapood) |
vastavalt soovile kõvemat juustu |
rukkolat |
Venturini balsamicot (erinevad maitsed- vali vastavalt soovile) värsket sidrunit värskelt jahvatatud pipart ja Maldon Sea Salt Flakes (soolahelbed) soovi korral röstitud seedermänni seemneid külmpressitud oliiviõli |
1. Viimsi Lihapoest leiad juba valmis puhastatud ja fileeritud carpaccio viilud. (Soovitame ette tellida!)
2. Aseta carpaccio viilud taldrikule, maitsesta meresoola helveste ja värskelt jahvatatud pipraga.
3. Lisa rukkola, õhukesed kõvajuustu viilud, veidi oliiviõli ja balsamico.
Hea maitse ja dekstuuri annavad roale röstitud seedermänni seemned.
Lihtne ja maitsev!